1st edtion

GoDanza theaterweek 2024

Schrijf je nu in voor de allereerste editie!

Wat ga je doen?
Vijf avonden ga je met professionals uit het vak werken aan zang, spel, dans, presentatie en auditietraining. Het is bedoeld om wat serieuzer het theatervak te benaderen en meer diepgang te zoeken.
 
Voor wie?
Iedereen tussen de 14 en de 50 jaar met een passie voor theater en de behoefte om zich meer te verdiepen. (Ook voor mensen die erover nadenken om professioneel het theatervak in te gaan)
 
Wanneer?
maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus. Telkens van 17u30 tot 22u30. Op vrijdag zal er om 20u een kleine presentatie zijn met een gezellige afsluiting.
 
Waar?
Studio F-Act 
Breeërweg 38-1, Bocholt (BE) (Bij Weert (NL) over de grens)
 
Kosten?
€195 pp

Fleur renes

musicalactrice / zangeres

Fleur volgde haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en is nu te zien in de bekroonde musical “Jesus Christ Superstar”. Naast spelen regisseert en choreografeert Fleur al meerdere producties. Komend seizoen zal ze “Bonnie & Clyde” regisseren van GoDanza Producties.

Sam Weytjens

Musicalacteur

Sam volgde eerst zijn opleiding aan het Conservatorium in Brussel en vond later zijn weg op Fontys Muziektheater. Hij was te zien in de musical “Dagboek van een Herdershond” en komend seizoen zal hij schitteren in “De Grote Slijm Musical”. Hiernaast is Sam ook te vinden als performer op Center Parcs en in de Efteling.

Manon Alblas

Actrice / docent / dramatherapeut

Manon studeerde af als actrice aan de theateropleiding in Heerlen. Daarna heeft ze aan de HAN de opleiding Dramatherapie afgerond. Manon is op dit moment vooral werkzaam als dramatherapeut en docent. 

 

Niels Renes

Musicalacteur / zangdocent

Niels ontwikkelde zijn liefde voor theater tijdens zijn opleiding Woordkunst Drama in Hasselt. Na veel entertainment jaren bij Center Parcs is hij nu vooral actief als één van de hoofdcoaches van F-Act en regisseert hij op dit moment “Spring Awakening” van GoDanza Producties. 

Scroll naar boven